17 september 2024

Natasha Denona Hy-Glam Concealer

Natasha Denona Hy-Glam Concealer

Ik heb in 2024 een beetje een concealer journey afgelegd - ik wilde wel eens iets anders proberen dan mijn Huda Beauty Overachiever Concealer (nog steeds een geweldige concealer! Maar mijn beautybloggend hart had nood aan afwisseling) en zo kwam ik terecht bij de YSL All Hours Precise Angles Concealer. Daar had ik wat gemengde gevoelens bij: de kleurenmatch was het niet helemaal, de verpakking gaf mij net wat te veel troubles en uiteindelijk moest ik ook gewoon teveel moeite doen om het er mooi te laten uitzien. 

Na enige twijfel kocht ik dan toch deze Natasha Denona Hy-Glam Concealer - en ben ik blij dat ik dat gedaan heb, hiermee kan ik namelijk véél gemakkelijk werken dan mijn YSL All Hours Concealer! De volledige naam is gigantisch lang, maar verklapt al wat voor concealer je hier krijgt, kwestie van de verwachtingen te kunnen inlossen: Hy-Glam Brightening & Hydrating Medium to Full Coverage Crease Proof Serum Concealer. Of, in het kort: Hy-Glam Concealer.

Natasha Denona Hy-Glam Concealer

Op basis van de naam had ik hier goede hoop op. Want dekking: ja, graag. Verhelderend: super. En hydraterend: kan ik zeker gebruiken! Dat alles zit dus in een tubetje met een liquide, serumachtige textuur en toegevoegde skincare benefits. De concealer voelt erg aangenaam, de vloeibare formule brengt ook heel gemakkelijk aan met de druppelvormige applicator - de punt past perfect in de binnenste ooghoek en de uitsparing verzekert je ervan dat je precies genoeg product meehebt. Ik brengt kleine dotjes aan onder mijn ogen en werk de concealer dan al deppend verder uit met een kwastje. De resultaat is erg mooi: naturel, een luminous matte finish maar tegelijk toch vrij dekkend. Met een laagje krijg ik eigenlijk al de dekking waar ik naar op zoek ben en de formele blendt ook erg mooi over in mijn foundation. 

Natasha Denona Hy-Glam Concealer

De pigmenten in de Hy-Glam Concealer weten zich goed aan te passen aan de teint en de huidtextuur, zodat bestaande fijne lijntjes niet extra worden geaccentueerd en het resultaat bijna perfectionerend te noemen is. Bovendien is de kleurenselectie héél wat uitgebreider: met maar liefst 50 tinten krijgt elke teint en ondertoon zijn juiste concealer. Als je niet weet wat kiezen: via de Shade Finder op de Natasha Denona-website krijg je een zetje in de juiste richting om de correcte kleur van de Hy-Glam Concealer te vinden. 

Ik koch uiteindelijk kleur N3 Light Neutral en die matcht eigenlijk heel goed met mijn foundation - op de armswatch lijkt het op het eerste zich wat donker, maar op het gezicht is het eigenlijk een perfecte ton-sur-ton met mijn Estée Lauder Double Wear Foundation in 2N1 Desert Beige. Ik heb onlangs bijkomend kleur N1 Fair Neutral gekocht om de binnenste ooghoeken ietsje extra op te lichten, en meng de twee dus samen tot een mooi geheel. Maar op de foto's hieronder gebruik ik enkel N3 Light Neutral en ik vind het resultaat zeker niet mis!

Natasha Denona Hy-Glam Concealer
Natasha Denona Hy-Glam Concealer

Voor mij is de lichte textuur een dikke plus, dat 'ie ook nog eens dekkend functioneert en goed houdt, maakt het helemaal af. Ik zal onder mijn ogen altijd fijne lijntjes hebben, dat is nu eenmaal hoe mijn huid eruit ziet, maar ik apprecieer heel erg dat de concealer daar zo elegant over gaat. Dat ik erg tevreden ben over deze Hy-Glam Concealer, lijkt me dus duidelijk! 

Natasha Denona Hy-Glam Concealer - 7 ml € 38,00

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.

Share:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig