6 september 2024

Weekly vlog: setting spray fail, kunstenfestival, smoutebollen & dagje Bokrijk

Weekly vlog

Deze weekly vlog situeert zich nog helemaal in de vakantiesfeer! We maken talrijke daguitstapjes en gaan daarbij zelfs een beetje terug in de tijd in Bokrijk en we bezoeken een plezant kunstenfestival waar de wind draait. Een miskoop op setting spray vlak is er ook (als iemand tips heeft over hoe het te doen werken, let me know!) en dan eet ik nog de lekkerste smoutebollen!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

3 opmerkingen

  1. Leuke vlog alweer :-). Zo jammer van de L'Oréal setting spray. Ik had deze onlangs ook gekocht. Op zich fixeerde hij best mooi. Toch ben ik voorzichtig geweest met het gebruik aangezien ik een gevoelige huid heb. En op de ingrediënten afgaande voelde ik me er niet echt goed bij om deze te blijven gebruiken, want ik heb idd nog al gehoord dat het erg lijkt op haarlak...
    Nu de setting spray van Charlotte Tilbury gekocht, op basis van jouw goede ervaring ermee :-). Lijkt me ook iets 'gezonder' ofzo, meer verzorgend.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het fixeren op zich deed hij goed! Ik zag veel videoreviews dat er na gebruik geen make-up transfer was - dan toonden ze dat door met een tissue op hun gezicht te deppen/wrijven - en dat was ook zo, alleen bleef hij na een aantal uur niet meer mooi en begon mijn make-up af te schilferen.
      Ik hoop dat de Charlotte Tilbury spray bevalt! Ik heb hem alleszins al een paar keer gekocht, vind het resultaat heel mooi en de houdbaarheid is er ook. Je moet het alleen wel even laten opdrogen (dat duurt niet zo lang, is snel gebeurd), niet meteen in het gezicht beginnen wrijven, anders is het nog wat te nat en wrijf je de make-up weg.

      Verwijderen
    2. Bedankt voor de tip! Ik heb deze van CT nu een paar keer gebruikt en hij bevalt me goed. De make-up wordt mooi gefixeerd, maar het geeft ook een fris en ietwat hydraterend effect. Ook geen irritatie ofzo van ondervonden, dusja ben wel tevreden! :-).

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig